Grupni treneri

Ana Kraml
Ana je diplomirana magistra kineziologije. Cilj joj je svoju ljubav prema sportu kontinuirano usavršavati. Od ranog djetinjstva kroz gimnastiku, a zatim kroz plesne kreacije u Glazbenoj školi suvremenog plesa, svoju ljubav prema pokretu pretvorila je u stil života. Anin talent je teško nezamjetiti stoga je vrlo brzo napredovala do koreografa treninga Booty's & Pure Core. Osim toga, vrijedno prijenosi svoju energiju i znanje na treninzima: Booty,Pure Core,Funkcionalni trening, Morning Fitness, Challenge Yourself i Btls. Naglasak na kvaliteti njezin je moto, a svojom energijom, srdačnošću i profesionalizmom motivirat će vas da postanete najbolja verzija sebe.
Marijan Lukačić
Trener Marijan je diplomirani inženjer građevine i zaljubljenik u fitness te je na putu da diplomira smjer kondicijske pripreme na kineziološkom fakultetu. Pozitivna i vrlo srčana osoba koja je spremna na vas prenijeti dobro raspoloženje! Od svoje 7. godine aktivno trenira nogomet, te je radio kao nogomentni trener mlađih uzrasta. Cilj mu je da se njegovi vježbači nakon treninga osjećaju bolje, poletnije, sigurnije i samouvjerenije! Marijan je certificirani Body Pump trener, a možete ga naći i na ostalim grupnim treninzima kao što su: Funkcionalni trening, Challenge Yourself, Stability & Mobility i Hiit. Uz odličnu glazbu, inovativne treninge vježbe snage i cardia nećete moći dočekati njegov idući sat!
Matea Banac
Draga, marljiva i energična, Matea je od samog otvorenja centra dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitnessu. Certificirani je Les Mills instruktor Body Step i Body Attack programa, a možete ju pronaći na treninzima kao što su Booty's, Pure Core i Morning Fitness. Svojom osobnošću,energijom koju prenosi, motiviranošću stekla je povjerenje i naklonost mnogih članova City Fitnessa koji dolaze na njene sate. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv i kvalitetan trening.
Dražen Grbić
Tijekom dana Dražen je inženjer u auto industriji, a navečer ga možete naći kod nas na treninzima Body Pumpa, Body Attacka, Funkcionalnog treninga i Booty & Corea. Uvijek je nasmijan i vedar, a cilj mu je tu energiju prenijeti na vas, stoga se nemojte čuditi ako vas iznenadi kojim plesnim pokretom. Njegove treninge obilježava dobra i motivirajuća glazba, ali i puno savjeta za bolje izvođenje vježbi kako bi što sigurnije izveli zadani pokret i prije postigli rezultate. Kada bude najteže pokušat će vas motivirati na još nekoliko ponavljanja. Dražen vjeruje da dobar trening može promijeniti svijet, barem naš mali svijet.
Matea Smajić
Matea je studentica medicine koja je ljubav prema tijelu i sportu odlučila spojiti vođenjem grupnih fitness treninga u City Fitnessu. Trenerica Matea je u kratkom vremenu svojom energijom i motivacijom privukla brojne zaljubljenike u grupne treninge. Najveća motivacija su joj zadovoljni vježbači! Matea je licencirani Body Pump instruktor, a osim toga možeš je pronaći na treninzima kao što su Booty, Pure Core te BTLS.
Grupni treninzi: Booty's, BTLS, Morning Fitness, Body Pump
Igor Šklebek
Uvijek dobro raspoložen, Igor je tijekom dana Scrum master u bankarskom sektoru, a navečer ga možete pronaći na treninzima Melt & Relax i Body Balance koji su od samog početka njegova najveća ljubav. Na svojim treninzima želja mu je stvoriti ugodnu atmosferu, kombinirajući tai chi, jogu i pilates, gdje će svatko pronaći opciju u kojoj se osjeća sigurno, ali ujedno i motivirati svoje vježbače da naprave korak više te izađu s treninga zadovoljni sobom i s osmjehom na licu.
Grupni treninzi: Body Balance
Danijel Krajina
Danijel je licencirani trener Body Pump-a, Trx-a, Kettlebella, instruktor koreograf Stability & Mobility treninga, te popularan trener Challenge Yourself-a i Funkcionalnog treninga. Trenirao je razne sportove, a najviše se zadržao u veslanju. U slobodno vrijeme trči, planinari, vozi bicikl te se rekreativno bavi weightliftingom. Danijel je kreativan i zabavan trener kojem je na treningu najvažnije da vježbači nauče pravilnu tehniku izvođenja pojedinih vježbi te da kroz siguran i zabavan trening odmore mozak od svakodnevnog stresa koji nas okružuje. Danijel je također i osobni trener koji vam može pomoći da ostvarite zacrtane ciljeve.
Vladimir Banac
Na Vladimiru prvo primijetite osmijeh. Zrači šarmom i vedrinom, a njegova neumorna i luda energija je jedan od glavnih razloga koji će vas privući i zadržati na njegovim treninzima. Vedar, simpatičan, stručan i polivalentan. Vladimir je diplomirani magistar kineziologije, grupni i privatni trener, edukator i koreograf HIIT treninga, licencirani i certificirani Les Mills Body Attack i Body Pump trener, a osim na spomenutim, možete ga naći na treninzima Challenge Yourself-a i Funkcionalnog treninga. Prvi zaposleni trener City Fitness tima sa stažom preko 12 godina sa jednakim entuzijazmom i ljubavlju prenosi svoja znanja na brojne vježbače.
Indira Kosović
Indira je doktorica znanosti koja dane provodi u labosu proučavajući mikroorganizme, a navečer balansira na rukama i glavi na satima Joge. Dugogodišnja je zaljubljenica u Jogu, kao i licencirana Vinyasa Joga učiteljica, a najdraži stilovi Joge su joj, uz Vinyasu, Ashtanga i Yin Joga. Polaznicima se trudi prenijeti dio mira, opuštenosti i znanja o Jogi, ali i osnažiti, učvrstiti i istegnuti njihove mišiće, kako bi s treninga izašli barem 1 cm višlji. :)
Grupni treninzi: Joga
Tin Veljača
Naš novi privatni, ali i grupni trener Tin je magistar kineziologije sa višegodišnjim iskustvom vođenja privatnih i grupnih treninga. Tin će vam prenijeti znanje o anatomiji, biomehanici te kvalitetnom načinu prehrane. Ukoliko vam je cilj mršavljenje ili dobivanje mišićne mase, Tin će vas uputiti u pravom smjeru. On će vas tjerati da napravite jedno ponavljanje više i onda kada mislite da ne možete. Možete ga pronaći na grupnim treninzima Mobility & Stability, HIIT, Challenge Youself, funkcionalni trening.
Ivana Dumančić
Ivana je studentica 3.godine preddiplomskog studija kineziologije u Osijeku. Iskustvo u treninzima za djecu stekla je provođenjem treninga plesa, kojeg je i sama kao mala trenirala, zatim vođenjem treninga gimnastike djeci različite dobi te provođenjem obuke za djecu neplivače. Poseban uvid u ponašanje djece i u njihovu različitost zadobila je dugogodišnjim radom s djecom kao animatorica u igraonici, ali i kao turistički animator na raznim lokacijama na Jadranu te na Tajlandu. Ivanu ćete pronaći na City Fitness Kids treningu, ali i na treningu Dance Fitness-a!
Grupni treninzi: Booty's, Pure Core, Morning Fitness

#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2024. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.