Joga

Joga

Joga je drevna i kompleksna vještina koja pomaže u sjedinjenju fizičkog tijela s umom i duhom kako bi se dostigla unutrašnja ravnoteža i svijest o vlastitoj stvarnoj prirodi. Vježbanjem Joge smanjujemo negativne učinke stresa na tijelo, pospješujući relaksaciju i smanjujući lučenje hormona stresa – kortizola, poboljšavamo vitalnost, elastičnost i mobilnost svih zglobova, povećavamo rang pokretljivosti i smanjujemo ukočenost i bolove, te učimo kako pravilnije i potpunije disati. Joga nam pomaže fokusirati se na sadašnjost i kako (p)ostati svjesniji našeg tijela i njegovih potreba, uči nas raspoznati stanje našeg uma i našim emocijama. Čitav naš život postaje svjesniji, a time i sretniji. U moderno, užurbano doba, Joga je upravo ono što nam treba kako bi se zaustavili, prodisali i uzemljili se, ali i istegnuli, zagrijali i uznojili se.

Intenzitet
niski, srednji
Trajanje
60 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Srijeda
20:00h
Nedjelja
19:00h

Indira Kosović
Indira je doktorica znanosti koja dane provodi u labosu proučavajući mikroorganizme, a navečer balansira na rukama i glavi na satima Joge. Dugogodišnja je zaljubljenica u Jogu, kao i licencirana Vinyasa Joga učiteljica, a najdraži stilovi Joge su joj, uz Vinyasu, Ashtanga i Yin Joga. Polaznicima se trudi prenijeti dio mira, opuštenosti i znanja o Jogi, ali i osnažiti, učvrstiti i istegnuti njihove mišiće, kako bi s treninga izašli barem 1 cm višlji. :)
Grupni treninzi: Joga

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2023. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.