Challenge Yourself

Challenge Yourself

Visokointezivni kružni trening u trajanju od 60 minuta na kojem uz vodstvo instruktora pomičete granice vlastite izdržljivosti. Uz kombinaciju funkcionalnih, statičnih, repetitivnih vježbi snage te anaerobnih vježbi unaprijedite svoj trening i provjerite koliko ste zaista u formi!

Intenzitet
visoki
Trajanje
60 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Srijeda
20:00h
Subota
18:00h

Marijan Lukačić
Trener Marijan je diplomirani inženjer građevine i zaljubljenik u fitness te je na putu da diplomira smjer kondicijske pripreme na kineziološkom fakultetu. Pozitivna i vrlo srčana osoba koja je spremna na vas prenijeti dobro raspoloženje! Od svoje 7. godine aktivno trenira nogomet, te je radio kao nogomentni trener mlađih uzrasta. Cilj mu je da se njegovi vježbači nakon treninga osjećaju bolje, poletnije, sigurnije i samouvjerenije! Marijan je certificirani Body Pump trener, a možete ga naći i na ostalim grupnim treninzima kao što su: Funkcionalni trening, Challenge Yourself, Stability & Mobility i Hiit. Uz odličnu glazbu, inovativne treninge vježbe snage i cardia nećete moći dočekati njegov idući sat!
Danijel Krajina
Danijel je licencirani trener Body Pump-a, Trx-a, Kettlebella, instruktor koreograf Stability & Mobility treninga, te popularan trener Challenge Yourself-a i Funkcionalnog treninga. Trenirao je razne sportove, a najviše se zadržao u veslanju. U slobodno vrijeme trči, planinari, vozi bicikl te se rekreativno bavi weightliftingom. Danijel je kreativan i zabavan trener kojem je na treningu najvažnije da vježbači nauče pravilnu tehniku izvođenja pojedinih vježbi te da kroz siguran i zabavan trening odmore mozak od svakodnevnog stresa koji nas okružuje. Danijel je također i osobni trener koji vam može pomoći da ostvarite zacrtane ciljeve.
Vladimir Banac
Na Vladimiru prvo primijetite osmijeh. Zrači šarmom i vedrinom, a njegova neumorna i luda energija je jedan od glavnih razloga koji će vas privući i zadržati na njegovim treninzima. Vedar, simpatičan, stručan i polivalentan. Vladimir je diplomirani magistar kineziologije, grupni i privatni trener, edukator i koreograf HIIT treninga, licencirani i certificirani Les Mills Body Attack i Body Pump trener, a osim na spomenutim, možete ga naći na treninzima Challenge Yourself-a i Funkcionalnog treninga. Prvi zaposleni trener City Fitness tima sa stažom preko 12 godina sa jednakim entuzijazmom i ljubavlju prenosi svoja znanja na brojne vježbače.
Tin Veljača
Naš novi privatni, ali i grupni trener Tin je magistar kineziologije sa višegodišnjim iskustvom vođenja privatnih i grupnih treninga. Tin će vam prenijeti znanje o anatomiji, biomehanici te kvalitetnom načinu prehrane. Ukoliko vam je cilj mršavljenje ili dobivanje mišićne mase, Tin će vas uputiti u pravom smjeru. On će vas tjerati da napravite jedno ponavljanje više i onda kada mislite da ne možete. Možete ga pronaći na grupnim treninzima Mobility & Stability, HIIT, Challenge Youself, funkcionalni trening.

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2024. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.