Body Balance

Body Balance

LESMILLS trening koji će razbistriti um, osnažiti tijelo i unaprijediti život. Tokom 55 minuta inspirirajuće glazbe istežete se kroz cijelu seriju jednostavnih joga pokreta, elemenata pilatesa i tai chi-a.

Intenzitet
niski
Trajanje
55 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Utorak
19:00h
Četvrtak
20:00h

Bojana Novački
Bojana Novački, magistra kineziologije i kineziterapije, uz to je certificirani TRX, LesMills BodyPUMP i LesMills Bodybalance instruktor. Također ju možete sresti i na grupnim satima: Funkcionalni trening i Challenge Yourself. Od Bojane na grupnim satima možete očekivati visoke doze pozitivne vibre i motivacije čime će vas potaknuti da na treningu date sve od sebe (a ponekad i malo više :)).
Igor Šklebek
Uvijek dobro raspoložen, Igor je tijekom dana Scrum master u bankarskom sektoru, a navečer ga možete pronaći na treninzima Melt & Relax i Body Balance koji su od samog početka njegova najveća ljubav. Na svojim treninzima želja mu je stvoriti ugodnu atmosferu, kombinirajući tai chi, jogu i pilates, gdje će svatko pronaći opciju u kojoj se osjeća sigurno, ali ujedno i motivirati svoje vježbače da naprave korak više te izađu s treninga zadovoljni sobom i s osmjehom na licu.
Grupni treninzi: Melt & Relax, Body Balance

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2023. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.