Morning Fitness

Morning Fitness

‘Mix’ program za ‘dobro jutro’ unutar kojeg se kombiniraju, kako aerobne vježbe tako i vježbe snage. Ovaj zanimljiv i šarolik program namijenjen je svima koji žele aktivno započeti dan.

Intenzitet
niski
Trajanje
60 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Utorak
10:00h
Četvrtak
10:00h

Ana Kraml
Ana je diplomirana magistra kineziologije. Cilj joj je svoju ljubav prema sportu kontinuirano usavršavati. Od ranog djetinjstva kroz gimnastiku, a zatim kroz plesne kreacije u Glazbenoj školi suvremenog plesa, svoju ljubav prema pokretu pretvorila je u stil života. Anin talent je teško nezamjetiti stoga je vrlo brzo napredovala do koreografa treninga Booty's & Pure Core. Osim toga, vrijedno prijenosi svoju energiju i znanje na treninzima: Booty,Pure Core,Funkcionalni trening, Morning Fitness, Challenge Yourself i Btls. Naglasak na kvaliteti njezin je moto, a svojom energijom, srdačnošću i profesionalizmom motivirat će vas da postanete najbolja verzija sebe.
Matea Banac
Draga, marljiva i energična, Matea je od samog otvorenja centra dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitnessu. Certificirani je Les Mills instruktor Body Step i Body Attack programa, a možete ju pronaći na treninzima kao što su Booty's, Pure Core i Morning Fitness. Svojom osobnošću,energijom koju prenosi, motiviranošću stekla je povjerenje i naklonost mnogih članova City Fitnessa koji dolaze na njene sate. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv i kvalitetan trening.
Matea Smajić
Matea je studentica medicine koja je ljubav prema tijelu i sportu odlučila spojiti vođenjem grupnih fitness treninga u City Fitnessu. Trenerica Matea je u kratkom vremenu svojom energijom i motivacijom privukla brojne zaljubljenike u grupne treninge. Najveća motivacija su joj zadovoljni vježbači! Matea je licencirani Body Pump instruktor, a osim toga možeš je pronaći na treninzima kao što su Booty, Pure Core te BTLS.
Grupni treninzi: Booty's, BTLS, Morning Fitness, Body Pump

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2024. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.