Osobni treneri

Tvoja odluka, zajednički uspjeh.
Vladimir Banac
Vladimir Banac je magistar kineziologije i kineziterapije, grupni i privatni trener. Osim neupitnog znanja, Vladimir je poznat po kreativnim i zanimljivim treninzima nakon kojih ćete osjećati da ste odradili „pravu stvar“. Njegovo polje specijalizacije je fitness, bio on grupni, individualni, mršavljanje ili dobivanje mišićne snage, Vladimir na vrhunskom nivou odrađuje sve.
Danijel Krajina
Danijel Krajina je diplomirani kondicijski trener s višegodišnjim iskustvom u fitness industriji. Danijel je trener za grupne i individualne treninge, licencirani kettlebell, Trx i Body Pump trener. Kreativan i odličan motivator, energičan i odlučan u tome da učini promjene na vašem tijelu i umu. Danijel je stručnjak za kondicijsku pripremu kako sportaša tako i rekreativaca, mršavljenje i podizanje fizičke spreme.
Bojana Novački
Bojana Novački je magistra kineziologije i kineziterapije. Ukoliko ste u potrazi za rehabilitacijom nakon ozljede ili se jednostavno želite vratiti u formu, a ne znate odakle i kako krenuti, s povjerenjem joj se možete obratiti. Od Bojane možete očekivati ozbiljan, ali pozitivan pristup radu te visoku dozu motivacije. Tako možete biti sigurni da ćete na treningu dati sve od sebe i ostvariti željene rezultate.
Rudi Siber
Rudi Siber je magistar kineziologije; smjer kondicijska priprema. U City Fitnessu je od samog početka. Rudija možemo opisati kao trenera u čijem okruženju ćete se osjećati ugodno te će vam početak vašeg trenažnog procesa biti zabavan i manje stresan.
Marijan Lukačić
Marijan je diplomirani inženjer građevine i diplomac Kineziološkog fakulteta Osijek. Od svoje 7. godine aktivno trenira, a svoju ljubav u svijetu fitnessa pronalazi u raznovrsnosti i funkcionalnosti vježbi. Cilj mu je da se njegov klijent nakon treninga osjeća bolje, sigurnije i samouvjerenije.
Ana Kraml
Ana je studentica završne godine na Kineziološkom fakultetu u Osijeku. Specijalizirana je fitness trenerica koja je dugogodišnje iskustvo stekla vodeći grupne treninge. Od Ane možete očekivati veliku posvećenost radu, profesionalnost i vedrinu. Naglasak stavlja na tehniku izvođenja zahvaljujući kojoj ćete postići željene rezultate.

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2023. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.