Pure Core

Pure Core

30-minutni trening na kojem ciljanim vježbama za trbuh i leđa utječemo na poboljšanje/učvršćivanje kompletne trbušno-lumbalne regije tijela. Program se izvodi na prostirkama, često uz pomoćne rekvizite poput elastičnih traka.

Intenzitet
srednji
Trajanje
30 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Ponedjeljak
19:30h
Srijeda
10:30h
Srijeda
17:30h
Četvrtak
17:30h
Petak
20:30h
Subota
17:30h

Matea Banac
Draga, marljiva i energična, Matea je od samog otvorenja centra dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitness-u. Certificirani je Les Mills instruktor Body Step-a i Body Attack-a, te ju možete naći na treninzima kao što su Booty's, Pure Core i Morning Fitness. Svojom osobnošću, motiviranošću i zaraznim osmijehom stekla je povjerenje i naklonost mnogo članova City Fitnessa koji dolaze na njene sate. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv i kvalitetan trening.
Anja Užanicky
Vedre naravi i uvijek nasmijana Anja je magistrirala medicinsko - laboratorijsku dijagnostiku. Dugogodišnji hobiji su joj rekreativno trčanje i fitness gdje se na kraju pronašla kao fitness trenerica u City Fitness-u. Anja je u City Fitness-u bila od samog početka i cilj joj je svojim vježbačima pružiti ono što je i sama oduvijek očekivala od istih, a to je da ima energiju, motivaciju i ambiciju koju će prenijeti na druge! Možete ju naći na treninzima Booty, Pure Core i Melt & Relax.
Grupni treninzi: Melt & Relax, Pure Core, Booty's
Ana Kraml
Ana je studentica 4. godine kineziološkog studija. Cilj joj je svoju ljubav prema sportu kontinuirano usavršavati. Od ranog djetinjstva kroz gimnastiku, a zatim kroz plesne kreacije u Glazbenoj školi suvremenog plesa, svoju ljubav prema pokretu pretvorila je u stil života. Anin talent je teško nezamjetiti stoga je vrlo brzo napredovala do koreografa treninga Booty & Pure Core, a osim toga vrijedno prijenosi svoju energiju i znanja na treninzima: Funkcionalni trening, Morning Fitness i Btls. Naglasak na kvaliteti njezin je moto, a svojom energijom, srdačnošću i profesionalizmom motivirat će vas da postanete najbolja verzija sebe.
Dražen Grbić
Tijekom dana Dražen je inženjer u auto industriji, a navečer ga možete naći kod nas na treninzima Body Pumpa, Body Attacka, Funkcionalnog treninga i Booty & Corea. Uvijek je nasmijan i vedar, a cilj mu je tu energiju prenijeti na vas, stoga se nemojte čuditi ako vas iznenadi kojim plesnim pokretom. Njegove treninge obilježava dobra i motivirajuća glazba, ali i puno savjeta za bolje izvođenje vježbi kako bi što sigurnije izveli zadani pokret i prije postigli rezultate. Kada bude najteže pokušat će vas motivirati na još nekoliko ponavljanja. Dražen vjeruje da dobar trening može promijeniti svijet, barem naš mali svijet.

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
Oops! Something went wrong.
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details.
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.

BESbswy