Booty's

Booty's

Učinkovit trening sa kombinacijom aerobnih vježbi i vježbi snažne izdržljivosti, koji će ojačati i oblikovati muskulaturu donjih ekstremiteta. Uz primjenu jednostavne koreografije Booty’s je trening za sve koji žele što prije dostići savršenu formu nogu.

Intenzitet
srednji
Trajanje
30 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Ponedjeljak
19:00h
Srijeda
17:00h
Petak
20:00h
Subota
17:00h

Matea Banac
Draga, marljiva i energična, Matea je od samog otvorenja centra dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitnessu. Certificirani je Les Mills instruktor Body Step i Body Attack programa, a možete ju pronaći na treninzima kao što su Booty's, Pure Core i Morning Fitness. Svojom osobnošću,energijom koju prenosi, motiviranošću stekla je povjerenje i naklonost mnogih članova City Fitnessa koji dolaze na njene sate. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv i kvalitetan trening.
Ana Kraml
Ana je diplomirana magistra kineziologije. Cilj joj je svoju ljubav prema sportu kontinuirano usavršavati. Od ranog djetinjstva kroz gimnastiku, a zatim kroz plesne kreacije u Glazbenoj školi suvremenog plesa, svoju ljubav prema pokretu pretvorila je u stil života. Anin talent je teško nezamjetiti stoga je vrlo brzo napredovala do koreografa treninga Booty's & Pure Core. Osim toga, vrijedno prijenosi svoju energiju i znanje na treninzima: Booty,Pure Core,Funkcionalni trening, Morning Fitness, Challenge Yourself i Btls. Naglasak na kvaliteti njezin je moto, a svojom energijom, srdačnošću i profesionalizmom motivirat će vas da postanete najbolja verzija sebe.
Dražen Grbić
Tijekom dana Dražen je inženjer u auto industriji, a navečer ga možete naći kod nas na treninzima Body Pumpa, Body Attacka, Funkcionalnog treninga i Booty & Corea. Uvijek je nasmijan i vedar, a cilj mu je tu energiju prenijeti na vas, stoga se nemojte čuditi ako vas iznenadi kojim plesnim pokretom. Njegove treninge obilježava dobra i motivirajuća glazba, ali i puno savjeta za bolje izvođenje vježbi kako bi što sigurnije izveli zadani pokret i prije postigli rezultate. Kada bude najteže pokušat će vas motivirati na još nekoliko ponavljanja. Dražen vjeruje da dobar trening može promijeniti svijet, barem naš mali svijet.
Matea Smajić
Matea je studentica medicine koja je ljubav prema tijelu i sportu odlučila spojiti vođenjem grupnih fitness treninga u City Fitnessu. Trenerica Matea je u kratkom vremenu svojom energijom i motivacijom privukla brojne zaljubljenike u grupne treninge. Najveća motivacija su joj zadovoljni vježbači! Matea je licencirani Body Pump instruktor, a osim toga možeš je pronaći na treninzima kao što su Booty, Pure Core te BTLS.
Grupni treninzi: Booty's, BTLS, Morning Fitness, Body Pump
Ivana Dumančić
Ivana je studentica 3.godine preddiplomskog studija kineziologije u Osijeku. Iskustvo u treninzima za djecu stekla je provođenjem treninga plesa, kojeg je i sama kao mala trenirala, zatim vođenjem treninga gimnastike djeci različite dobi te provođenjem obuke za djecu neplivače. Poseban uvid u ponašanje djece i u njihovu različitost zadobila je dugogodišnjim radom s djecom kao animatorica u igraonici, ali i kao turistički animator na raznim lokacijama na Jadranu te na Tajlandu. Ivanu ćete pronaći na City Fitness Kids treningu, ali i na treningu Dance Fitness-a!
Grupni treninzi: Booty's, Pure Core, Morning Fitness

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2024. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.