Stability & Mobility

Stability & Mobility

Funkcionalan trening niskog do srednjeg inteziteta na kojem kroz kombinaciju vježbi povećavamo opseg pokreta u našim zglobovima, te poboljšavamo razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Intenzitet
niski
Trajanje
30 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Ponedjeljak
20:00h

Marijan Lukačić
Trener Marijan je diplomirani inženjer građevine i zaljubljenik u fitness te je na putu da diplomira smjer kondicijske pripreme na kineziološkom fakultetu. Pozitivna i vrlo srčana osoba koja je spremna na vas prenijeti dobro raspoloženje! Od svoje 7. godine aktivno trenira nogomet, te je radio kao nogomentni trener mlađih uzrasta. Cilj mu je da se njegovi vježbači nakon treninga osjećaju bolje, poletnije, sigurnije i samouvjerenije! Marijan je certificirani Body Pump trener, a možete ga naći i na ostalim grupnim treninzima kao što su: Funkcionalni trening, Challenge Yourself, Stability & Mobility i Hiit. Uz odličnu glazbu, inovativne treninge vježbe snage i cardia nećete moći dočekati njegov idući sat!
Danijel Krajina
Danijel je licencirani trener Body Pump-a, Trx-a, Kettlebella, instruktor koreograf Stability & Mobility treninga, te popularan trener Challenge Yourself-a i Funkcionalnog treninga. Trenirao je razne sportove, a najviše se zadržao u veslanju. U slobodno vrijeme trči, planinari, vozi bicikl te se rekreativno bavi weightliftingom. Danijel je kreativan i zabavan trener kojem je na treningu najvažnije da vježbači nauče pravilnu tehniku izvođenja pojedinih vježbi te da kroz siguran i zabavan trening odmore mozak od svakodnevnog stresa koji nas okružuje. Danijel je također i osobni trener koji vam može pomoći da ostvarite zacrtane ciljeve.
Ines Burazin
Ines je naša vježbačica koju je svoju ljubav prema fitnessu htjela podjeliti s vježbačima te se pridružila City Fitness trenerskom timu. Ines je magistrica matematike i informatike. Od ranog djetinjstva bavila se gimnastikom i ritmikom. U tinejdžerskoj dobi se počela baviti fitnessom. Ona je nasmijana, energična i kreativna i polivalentna osoba koja osigurava vježbačima kvalitetan trening nakon kojeg ćete uz pomicanje svojih vlastitih granica biti zadovoljni i motivirani. Možete ju naći na treninzima: Melt & Relax, Btls, Funkcionalni trening, Stability & Mobility i Hiit.

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2023. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.