Melt & Relax

Melt & Relax

Doživite fuziju yoge, pilatesa, fleksibilnosti te vježbi snage u ovom jedinstvenom 60-minutnom programu. Uz Melt & Relax učvrstite vaše tijelo te kroz pomno odabrane vježbe pomaknite granice svojih zglobno-tetivnih sustava. Trening prati opuštajuća i relaksirajuća glazbena podloga.

Intenzitet
niski
Trajanje
60 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Srijeda
20:00h
Nedjelja
19:00h

Ines Burazin
Ines je naša vježbačica koju je svoju ljubav prema fitnessu htjela podjeliti s vježbačima te se pridružila City Fitness trenerskom timu. Ines je magistrica matematike i informatike. Od ranog djetinjstva bavila se gimnastikom i ritmikom. U tinejdžerskoj dobi se počela baviti fitnessom. Ona je nasmijana, energična i kreativna i polivalentna osoba koja osigurava vježbačima kvalitetan trening nakon kojeg ćete uz pomicanje svojih vlastitih granica biti zadovoljni i motivirani. Možete ju naći na treninzima: Melt & Relax, Btls, Funkcionalni trening, Stability & Mobility i Hiit.
Anja Užanicky
Vedre naravi i uvijek nasmijana Anja je magistrirala medicinsko - laboratorijsku dijagnostiku. Dugogodišnji hobiji su joj rekreativno trčanje i fitness gdje se na kraju pronašla kao fitness trenerica u City Fitness-u. Anja je u City Fitness-u bila od samog početka i cilj joj je svojim vježbačima pružiti ono što je i sama oduvijek očekivala od istih, a to je da ima energiju, motivaciju i ambiciju koju će prenijeti na druge! Možete ju naći na treninzima Booty, Pure Core i Melt & Relax.
Grupni treninzi: Melt & Relax, Pure Core, Booty's
Igor Šklebek
Uvijek dobro raspoložen, Igor je tijekom dana Scrum master u bankarskom sektoru, a navečer ga možete pronaći na treninzima Melt & Relax i Body Balance koji su od samog početka njegova najveća ljubav. Na svojim treninzima želja mu je stvoriti ugodnu atmosferu, kombinirajući tai chi, jogu i pilates, gdje će svatko pronaći opciju u kojoj se osjeća sigurno, ali ujedno i motivirati svoje vježbače da naprave korak više te izađu s treninga zadovoljni sobom i s osmjehom na licu.
Grupni treninzi: Melt & Relax, Body Balance

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2023. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.