Dance Fitness

Dance Fitness

Dance je jednostavan i zabavan spoj plesa i vježbanja, koji od vježbača ne iziskuje nikakvo plesno iskustvo, niti zavidnu cardio ili fitness razinu. Dobrodošli su svi, bez obzira na dob ili spol, a jedino što na Dance trening treba donijeti su: tenisice, voda, dobra volja i osmijeh. Dance Fitness program se sastoji od zagrijavanja, (gdje ćete proći sve urbane plesne tehnike) koreografije i istezanja. Svaki plesni stil je različit, kako od osnovnih koraka, načina izvođenja pa do glazbe na koju se izvode. Jednostavne vježbe, korake, pokrete i stil, usvojit ćete postepeno bez ikakvog problema i uz mnogo zabave, tako da ni ne osjetite proces učenja koreografije ili vježbanja. Uz nove i stare dance hitove sa svjetskih top listi spržit ćete suvišne kalorije i razgibati svaki dio svoga tijela, čak i onaj za kojega niste ni znali da ga je moguće razgibati, te oblikovati tijelo - ponajviše noge, stražnjicu, ali i leđa i trbušne mišiće.

Intenzitet
srednji
Trajanje
60 minuta
Termini treninga
Dan
Vrijeme
Utorak
21:00h
Četvrtak
17:00h

Ivana Crnković
Nakon završene škole voditelja plesnih tehnika u Zagrebu, Ivana, koja je i ujedno univ.bacc.oec,smjer marketing, plesom se bavi punih 18 godina od toga preko 11 godina vodi svoj vlastiti plesni studio Illusion gdje je aktivan plesač, koreograf i pedagog. Svoje plesno znanje voli prenositi svim generacijama,no cilj joj je da zaista svaki polaznik prenese emociju kroz pokret, uživa u tom pokretu, te na kraju izađe iz dvorane s osmijehom na licu.
Grupni treninzi: Dance Fitness

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
Oops! Something went wrong.
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details.
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2023. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.

BESbswy