City Fitness Kids

City Fitness Kids

City Fitness Kids je program gdje najmlađi kreću svojim prvim sportskim koracima i kroz veliki izbor igara upoznaju osnove različitih sportova. Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Osnovni program školice sporta čine dva treninga tjedno u trajanju od 55 minuta koji su usmjereni na razvoj motoričkih sposobnosti djece, njihove koordinacije, agilnosti, okretnosti, ravnoteže, osjećaja položaja u prostoru kao i pozitivnih psihološko-socioloških karakteristika. Zamisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša nego socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi naši mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima. Aktivnosti se najvećom mjerom baziraju na prirodnim oblicima kretanja u koje spadaju trčanje, puzanje, hodanje, bacanje i hvatanje rekvizita, penjanje, guranje, preskakanje.. koje se izvode u cilju postepenog usvajanja više zahtjevnih i složenijih oblika kretanja.

Intenzitet
niski
Trajanje
55 minuta

Ivana Dumančić
Ivana je studentica 3.godine preddiplomskog studija kineziologije u Osijeku. Iskustvo u treninzima za djecu stekla je provođenjem treninga plesa, kojeg je i sama kao mala trenirala, zatim vođenjem treninga gimnastike djeci različite dobi te provođenjem obuke za djecu neplivače. Poseban uvid u ponašanje djece i u njihovu različitost zadobila je dugogodišnjim radom s djecom kao animatorica u igraonici, ali i kao turistički animator na raznim lokacijama na Jadranu te na Tajlandu. Ivanu ćete pronaći na City Fitness Kids treningu, ali i na treningu Dance Fitness-a!
Grupni treninzi: City Fitness Kids

Imaš pitanja o treningu? Javi nam se!
#VišaRazinaFitnessa
City FitnessCity Fitness

Najmoderniji fitness centar u regiji.

Gdje se nalazimo:
Bartola Kašića 70, Osijek
Novi autobusni kolodvor, 1. kat

Radno vrijeme

Ponedjeljak06:30 – 22:30 hUtorak06:30 – 22:30 hSrijeda06:30 – 22:30 hČetvrtak06:30 – 22:30 hPetak06:30 – 22:30 hSubota08:00 – 22:00 hNedjelja16:00 – 22:00 h

Pretplati se na newsletter

Ostvari popuste i prvi saznaj novosti vezane uz rad centra.

Prijavom na newsletter ili slanjem upita pristajete na uporabu vaših osobnih podataka. Više o tome kako štitimo vaše osobne podatke.

Copyright © 2023. Sva prava pridržana,
City Fitness d.o.o.