Naši grupni treneri

Vladimir Banac

Na Vladimiru prvo primijetite osmijeh. Zrači šarmom i vedrinom a njegova neumorna i luda energija je jedan od glavnih razloga koji će vas privući i zadržati na njegovim treninzima. Vedar, simpatičan, stručan te polivalentan; ovaj profesor kineziologije, je naš grupni i privatni trener, edukator i koreograf grupnih treninga. Licencirani i certificirani Les Mills Body Attack i Body Pump trener, te osim ovih treninga možete ga naći na treninzima Booty-a, Pure Core-a, Challenge Yoursef-a i Funkcionalnog treninga. Jedan je od prvih članova City Fitness tima sa radnim stažom od šest godina u City Fitnessu, koji je najveći i najmoderniji fitness centar u regiji na atraktivnoj lokaciji i koji sustavno ulaže u svoje trenere. Vladimir većinu vremena provodi u dvorani i vrijedno prenosi svoja znanja na vježbače. Njegovo je polje specijalizacije fitness; bio on grupni, individualni, mršavljanje ili dobivanje snage, Vladimir na vrhunskom nivou odrađuje sve.


Bojana Mačik

Bojana Mačik, magistra kineziologije i kineziterapije, uz to je certificirani TRX, LesMills BodyPUMP, LesMills Bodybalance instruktor. Također ju možete sresti i na grupnim satima: Funkcionalni trening i Challenge Yourself. Od Bojane na grupnim satima možete očekivati visoke doze pozitivne vibre i motivacije čime će vas potaknuti da na treningu date sve od sebe (a ponekad i malo više).


Matea Banac

Draga, marljiva i energična, Matea je preko 5 godina dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitness-u. Certificirani je Les Mills instruktor Body Step-a, te ju možete naći na treninzima kao što su Booty's, Pure Core, Morning Fitness,Body Step te Body Attack. Svojom osobnošću,motiviranošću i zaraznim osmijehom stekla je povjerenje i naklonost mnogo članova City Fitnessa koji dolaze na njene sate. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv i kvalitetan trening.


Katarina Benčina

Uvijek vesela, nasmijana i puna pozitivne energije. Apsolvent je na stručnom studija za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu, smjer kondicijska priprema sportaša. Grupni je trener za programe Funkcionalni trening, Challenge Yourself, Morning Fitness, licencirani trener Les Mills Body Step-a i Les Mills Body Pump-a te certificirani trener TRX STC-a. Dugi niz godina se bavila kickboxingom, bila je državna prvakinja u disciplini low kicku i borila se u četvrtfinalu Europskog prvenstva tako da će na treningu i kod vas uvijek probuditi malo borbenosti i spartanskog duha te želju da postignete više i pomaknete svoje vlastite granice. Jedno je sigurno, s njenog treninga ćete otići sretni, zadovoljni i nasmijani.


Doris Aman

Doris je u našem timu gotovo 4 godine. Sportom se bavi od malih nogu. Počela je s gimnastikom i latino plesovima te jazz dance-om, a završila u našem fitnessu kao grupni trener. Vodi programe: BTLS, Booty`s, Pure Core te je certificirani i licencirani Les Mills BodyBalance trener. Osim što poučava naše vježbače, Doris poučava i svoje učenike u osnovnoj školi jer je po struci magistra primarnog obrazovanja. Marljiva je, kreativna i vesela. 


Danijel Krajina

Trener koji je u našem timu 4 godine, trenirao je razne sportove, a najviše se zadržao u veslanju. U slobodno vrijeme trči, planinari, vozi bicikl te se rekreativno bavi weightliftingom. Danijel je krenuo s vođenjem Funkcionalnog treninga, ali je ubrzo postao trener grupnih programa kao što su Challenge Yourself, Trx te licencirani trener Body Pump-a . Danijel je kreativan i zabavan trener kojem je na treningu najvažnije da vježbači nauče pravilni tehniku izvođenja pojedinih vježbi te da kroz siguran i zabavan trening odmore mozak od svakodnevnog stresa koji nas okružuje. Danijel je također i osobni trener koji vam može pomoći da ostvarite zacrtane ciljeve.


Dunja Piperković

Vedra i nasmijana, nakon što se u djetinjstvu bavila gimnastikom, Dunja je ušla u svijet fitness-a te je već dvije godine dio trenerskog tima najvećeg i najmodernijeg fitness centra u regiji, City Fitnessa. Dunja je licencirani Les Mills instruktor treninga Body Pump-a i Les Mills Tone-a, te također vodi popularne treninge City Fitnessa Booty, Core i BTLS. Svojim osmijehom, karizmom, vedrom naravi i strašću prema vježbanju privlači mnogo vježbača koji u sve većem broju dolaze na njezine sate. Svojim najvećim uspjehom smatra osmijeh na licu zadovoljnih vježbača. U privatnom je životu nastavnica engleskog i njemačkog jezika i književnosti te radi u osnovnoj školi. Voli glazbu, glumu, djecu i putovanja.


Ivan Kočiš

Trener koji je u  City Fitness-u od samog početka kao član i redoviti vježbač, uvijek spreman za nove izazove. Prije godinu dana se prijavio na natječaj za grupnog trenera i na svim testiranjima ostvaruje najbolje rezultate. Nakon završene edukacije postaje punopravni član City Teama. Ivan će vas voditi kroz treninge: Body Pump, Challenge Yourself i Funkcionalni trening. Ne dajte da vas zavara njegov osmijeh i šarm, jer kad krene štoperica, izazvati će vas i motivirati da date sve od sebe, pa i malo više. Kako je po struci geodeta i radno vrijeme provodi u uredu, u potpunosti razumije potrebu fizičke aktivnosti, te uz fitness, trenira i Ninjutsu, a slobodno vrijeme najradije provodi u prirodi trčeći ili usponom na neki planinski vrh.

 

Ines Burazin

iInes je naša vježbačica od samih početaka. Ima 28 godina i  magistrica je matematike i informatike. Od ranog djetinjstva bavila se s gimnastikom i ritmikom. U tinejdžerskoj dobi se počela baviti fitnessom. U City fitnessu je započela kao vježbač te nastavlja u ulozi trenera. Ona je nasmijana, energična i kreativna osoba koja osigurava vježbačima kvalitetan trening nakon kojeg ćete uz pomicanje svojih vlastitih granica biti zadovoljni i motivirani. Možete ju naći na treninzima: Melt & Relax, Funkcionalni trening. 

 
 

Anja Užanicky 

Vedre naravi i uvijek nasmijana Anja ima 26 godina, magistrirala je medicinsko - laboratorijsku dijagnostiku. Dugogodišnji hobi su joj rekreativno trčanje i fitness gdje se na kraju pronašla kao fitness trenerica u City Fitness-u. Anja je u City Fitness-u bila od samog početka i cilj joj je svojim vježbačima pružiti ono što je ona oduvijek očekivala od istih, a to je da ima energiju, motivaciju i ambiciju koju će prenjeti na druge! Možete ju naći na treninzima Les Mills Tone, Booty, Pure Core i Melt & Relax. 

 

Marijan Lukačić

Trener Marijan ima 27 godina i on je diplomirani inžinjer građevine. Pozitivana i vrlo srčana osoba koja je spremna na vas prenjeti pozitivu! Od svoje 7 godine aktivno trenira nogomet, a već par godina je i trener mlađih uzrasta u NK Tomislav Livana u Osijeku. U budućnosti mu je želja upisati i završiti smjer kondicijske pripreme sportaša na kineziološkom fakultetu. Cilj mu je da se njegovi vježbači nakon treninga osjećaju bolje, poletnije, sigurnije i samouvjerenije! Možete ga naći na programima kao što su Funkcionalni trening, Challenge Yourself, Body Pump! Uz odličnu glazbu, inovativne treninge vježbe snage i cardia nećete moći dočekati njegov idući sat! 

 

Dražen Grbić

Tijekom dana Dražen je inženjer u auto industriji, a navečer ga možete naći kod nas na treninzima Body Pumpa, Body Attacka i Booty & Corea. Uvijek je nasmijan i vedar, a cilj mu je tu energiju prenijeti na vas, stoga se nemojte čuditi ako vas iznenadi kojim plesnim pokretom. Njegove treninge obilježava glasna glazba, ali i puno savjeta za bolje izvođenje vježbi kako bi što sigurnije izveli zadani pokret i prije postigli rezultate. Kada bude najteže pokušat će vas motivirat na još nekoliko ponavljanja. Dražen vjeruje da dobar trening može promijeniti svijet, barem naš mali svijet.

 
 

Nora Pušeljić

Naša pozitivka tima Nora ima 25 godina, studentica je 6. godine medicine. Aktivno se bavi fitnessom zadnjih 10 godina, a dio City fitnessa je od njegovog otvorenja. Počela je kao vježbač, a svojim entuzijazmom prema grupnim treninzima profilirala se u trenera BTLS i Booty & Pure Core-a treninga. Cilj joj je motivirati vježbače da svakim treningom pomaknu svoje granice, te da budu ustrajni,a vedrim karakterom učinit će da sa svakog treninga izađete sretniji i zadovoljniji! 

Ana Kraml

Ana je pasionirana je sportašica. Studentica je 2. godine kineziološkog studija. Cilj joj je svoju ljubav prema sportu kontinuirano usavršavati. Od ranog djetinjstva kroz gimnastiku, a zatim kroz plesne kreacije u Glazbenoj školi suvremenog plesa, svoju ljubav prema pokretu pretvorila je u stil života. Godinu dana dio je tima u City fitnessu i s njom imate priliku uživati u izvrsnim treninzima Booty & Pure Core programa i Morning fitnessa. Naglasak na kvaliteti njezin je moto. Svojom energijom, srdačnošću i profesionalizmom motivirat će vas na lavovski posao - da budete fit!