Pravila nagradne igre "Lajkaj, share-aj i osvoji"

Lajkaj, shareaj i osvoji sat Suunto 3 Fitness (All Black)!

Pravila nagradne igre

Priređivač nagradne igre pod nazivom "Lajkaj, share-aj i osvoji" je City Fitness d.o.o., Zagreb, Samoborska cesta 134, OIB:85301145549.

Nagradna igra priređuje se u cilju promocije akcijske godišnje članarine u City Fitnessu. City Fitness se nalazi u ulici Bartola Kašića 70 u Osijeku. Igra traje od ponedjeljka 2. rujna, u 19:30 sati do petka 6. rujna 2018. godine u 23:59 sati na Facebook stranici City Fitness-a.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre lajkaju i share-aju post o nagradnoj igri (javno). Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati maksimalno jednom za vrijeme trajanja nagradne igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Nagrada

  1. nagrada – Suunto Fitness 3 ručni sat, all black . Vrijednost nagrade: 1.799,00 kn

Imena dobitnika izvlačit će se metodom slučajnog odabira putem aplikacije random.org te će biti objavljena na Facebook stranici City Fitnessa u utorak 10. rujna u 13:00 sati. Nakon objave, dobitnici su dužni u inbox Facebook stranice City Fitnessa poslati podatke osobe koja preuzima nagradu, bilo da osobno preuzimaju nagradu ili netko drugi preuzima u njihovo ime najkasnije do petka 13.09.2018. do 12:00h. Nagrada se može preuzeti uz predočenje osobne iskaznice osobe koja je navedena kao preuzimatelj 16.09. u periodu od 17-19h.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Ukoliko dobitnici nagrade ne preuzmu svoje nagrade u navedenom terminu, City Fitness zadržava iste. U slučaju kašnjenja, nagradu neće biti moguće preuzeti. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepreuzete nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna. Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem Facebook stranice.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.