S članarinom u ruci NOVE SHUZE OBUCI!

Poklanjamo ono što nisi čuo da je ijedan fitness centar ikada poklonio - tenisice na dar uz koje će ti svaki trening postati pravi užitak!

S članarinom u ruci NOVE SHUZE OBUCI!

Ako si tijekom blagdana uzeo kratku pauzu od treninga ili je jedna od tvojih novogodišnjih odluka postati i ostati fit, onda si na pravom mjestu! Možeš li zamisliti bolju motivaciju za trening od godišnje članarine u najboljem fitness centru u Osijeku i tenisica na dar?

City Fitness za Novu 2022. godinu ti za tvoju najbolju odluku ponovno poklanja ono što nisi čuo da je ijedan fitness centar ikada poklanjao - tenisice na dar uz koje će ti svaki trening postati pravi užitak! Donesi zdravu novogodišnju odluku, a mi ćemo te nagraditi s potpuno novim shuzama za trening u Polleo Sportu u vrijednosti od 600 kn.

Do 28.01.2022. godine odaberi bilo koji model tenisica za trening iz ponude Polleo Sport-a i tvoje su uz godišnju članarinu!

Kako to točno funkcionira? 

Dođeš i učlaniš se na godinu dana u najbolji fitness centar u regiji. Naše osoblje ti daje voucher u vrijednosti od 600 kn koji možeš iskorisitit za kupovinu bilo kojeg modela tenisica u Polleo Sport-u na Trgu Ante Starčevića 5. Odabereš shuze i postaneš dio fitness euforije koja je zahvatila Osijek.

Želiš skuplji model tenisica? 

Nema problema, odaberi bilo koje i nadoplati razliku.

Godišnja članarina u City Fitnessu ti omogućuje:

  • neograničen broj dolazaka u fitness
  • sve grupne treninge u cijeni
  • besplatan parking u podzemnoj garaži
  • Voucher od 600kn za bilo koje tenisice iz Polleo Sport ponude
  • mjesec dana zamrzavanja članarine
  • vrhunske trenažne i higijenske uvjete

 

Napomena: 
Ponuda vrijedi do 28.01.2022. godine
Ponuda tenisica i brojeva je ograničena, te što se ranije učlaniš to je veća šansa da ćeš dobiti upravo one tenisice koje želiš.