Naši osobni treneri

banac

Vladimir Banac

Vladimir Banac je profesor kineziologije, grupni i privatni trener. Osim neupitnog znanja, Vladimir je poznat po kreativnim i zanimljivim treninzima nakon kojeg ćete osjećati da ste odradili „pravu“ stvar. Njegovo polje specijalizacije je fitness, bio on grupni, individualni, mršavljanje ili dobivanje snage, Vladimir na vrhunskom nivou odrađuje sve.


marko

Marko Kutleša

Marko Kutleša budući diplomirani kineziolog i dijeli ga 1 ispit od diplome. Usko je specijaliziran u podizanju kondicijske spreme sportaša i rekreativaca. Ukoliko želite unaprijediti svoju kondicijsku spremu, Marko je trener za vas.


Bojana-macik

Bojana Mačik

Bojana Mačik, magistra kineziologije i kinezioterapije, odličan je motivator i najbolji prijatelj u borbi s motivacijskim “problemima” kod treninga. Osim privatnih treninga, ovlašteni je instruktor za PUMP, Booty`s, Pure Core i Challenge Yourself. Ako vučete određenu ozljedu ili jednostavno želite jake treninge za koje niste ni mislili da možete odraditi, Bojana je trener za vas.


Danijel

Danijel Krajina

Danijel Krajina je student posljednje godine kineziološkog fakulteta, smjer: kondicijska priprema sportaša. Danijel je trener za grupne i individualne treninge, licencirani kettlebell instruktor. Kreativan i odličan motivator, energičan i odlučan u tome da učini promjene na vašem tijelu i umu. Danijel je stručnjak za mršavljenje i podizanje fizičke spreme.