Naši grupni treneri

Vladimir Banac

Na Vladimiru prvo primijetite osmijeh. Zrači šarmom pa nije čudo što vježbačice dolaze na svaki njegov trening i guraju se u prvi red. Vedar, simpatičan, stručan te polivalentan; ovaj profesor kineziologije, grupni i privatni trener ima završen 7. stupanj Polleo Sport trenerske edukacije te je licencirani i certificirani Les Mills Body Attack trener. Jedan je od prvih članova City Fitness tima sa radnim stažom od četiri godine u City Fitnessu, koji je najveći i najmoderniji fitness centar u regiji na atraktivnoj lokaciji i koji sustavno ulaže u svoje trenere. Vladimir većinu vremena provodi u dvorani i vrijedno prenosi svoja znanja na vježbače. Instruktor je raznih grupnih programa poput: Body Attack-a, Pump-a Pure Core-a, Booty-a, Urban Mix-a, Strength Mix-a, Challenge Yourself-a. Osim neupitnog znanja, poznat je po kreativnim i zanimljivim treninzima gdje će se pobrinuti da odradite kvalitetan trening nakon kojeg ćete na vlastitom tijelu osjetiti i kroz rezultate vidjeti da ste odradili „pravu“ stvar. Njegovo je polje specijalizacije fitness; bio on grupni, individualni, mršavljanje ili dobivanje snage, Vladimir na vrhunskom nivou odrađuje sve.


Bojana Mačik

Bojana Mačik, magistra kineziologije i kinezioterapije, odličan je motivator i najbolji prijatelj u borbi s motivacijskim problemima kod treninga. Osim privatnih treninga, ovlašteni je instruktor za PUMP, Booty`s, Pure Core ,Challenge Yourself I Les Mills Body Balance instruktor. Ako vučete određenu ozljedu ili jednostavno želite jake treninge za koje niste ni mislili da možete odraditi, Bojana je trener za vas.


marko

Marko Kutleša

Marko Kutleša Markovi treninzi su detaljno isplanirani i razrađeni. Apsolvent kondicijske pripreme sportaša u Zagrebu. Certificirani trener STC TRX® Suspension Training® Course, certificirani trener Hardstyle Kettlebell Certification™ (HKC™). Već četiri godine zaposlen u City Fitness grupni trener TRX-a i Funkcionalnih treninga, predsjednik udruge Tauros koja se bavi sportom, rekreacijom i kondicijskom pripremom sportaša. Osobni i kondicijski trener mnogim sportašima. Pomoćni kondicijski trener Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji na pripremama za Europsko prvenstvo. Trenirao je Jiu Jitsu prilikom čega je osvajao brojne medalje. Područja njegovog interesa su mnogobrojna; lako atletska i teško atletska tehnologija treninga, fitness, fleksibilnost, izdržljivost, trening brzine i agilnosti, pliometrijski trening, funkcionalni trening, kettlebell trening, trx trening, crossfit trening, borilački trening, strongman trening te sportska prehrana i dodaci prehrani. Široj hrvatskoj javnosti je postao poznat kada je u ljeto 2016. Bio na naslovnici popularnog časopisa Men`s Health. 


Matea-Hajdukovic

Matea Hajduković

Draga, marljiva i nasmijana, Matea je preko 3 godine dio raznolikog i polivalentnog tima trenera u City Fitnessu. Certificirani je Les Mills instruktor te ima završen 7. Stupanj Polleo Sport trenerske edukacije za treninge Booty, Core, Morning Fitness, Dance Mix, Urban mix i Les Mills Body Step. Svojom osobnošću i zaraznim osmijehom stekla je povjerenje i naklonost mnogo članova City Fitnessa koji dolaze na njene sate. Kao bivša plesačica Mateina zarazna energija posebno dolazi do izražaja na plesnim programima poput Dance Mix-a. Kreativna i odlična motivatorica, uvijek se trudi stvoriti dobru atmosferu i napraviti zanimljiv i kvalitetan trening. Druželjubiva je i pristupačna, voli glazbu, putovanja i ples. 


 
 
Katarina-Bencina

Katarina Benčina

Katarina Benčina je student druge godine stručnog studija za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu, smjer kondicijska priprema sportaša. Grupni je trener za programe Pump, Funkcionalni trening, Challenge Yourself I licencirani trener Les Mills Body Step-a. Inače se aktivno bavi kickboxingom tako da će na treningu i kod vas uvijek probuditi malo borbenosti i spartanskog duha te želju da postignete više i pomaknete svoje vlastite granice.


Doris-Dundovic

Doris Aman

Doris je u našem timu gotovo dvije godine. Sportom se bavi od malih nogu. Počela je s gimnastikom i latino plesovima te jazz danceom, a završila u našem fitnessu kao grupni trener. Vodi programe: BTLS, Booty`s, Pure Core, urban mix, Pilates te je certificirani i licencirani Les Mills BodyBalance trener. Osim što poučava naše vježbače, Doris poučava i svoje učenike u osnovnoj školi jer je po struci magistra primarnog obrazovanja. Marljiva je, kreativna i vesela. 


Danijel

Danijel Krajina

Danijel Krajina je student posljednje godine kineziološkog fakulteta, smjer: kondicijska priprema sportaša. Grupni je trener za programe PUMP, Challenge Yourself i Funkcionalni trening, osim grupnih treninga vodi individualne treninge te je licencirani kettlebell instruktor. Kreativan i odličan motivator, energičan i odlučan u tome da učini promjene na vašem tijelu i umu. Danijel je stručnjak za mršavljenje i podizanje fizičke spreme.