Ekipu povedi i popust sredi!

Ekipu povedi i popust sredi!

Svi se vole družiti, pogotovo ako ti to omogućava najbolju cijenu članarine u najboljem regionalnom fitness centru od samo 129,99 kn/mj.

Da bi aktivirao tu cijenu, trebaš motivirati, svoju bolju polovicu ili frendove. Što vas se više učlani to ćete svi povoljnije proći.

Jedna osoba: Ako se učlanjuješ sam - cijena je 169 kn/mj unutar godišnje članarine 

Dvije osobe: Ako motiviraš još jednog frenda ili bolju polovicu - cijena za oboje je 159 kn/mj unutar godišnje članarine

Tri osobe: Ako motiviraš dvije osobe i učlani vas se troje odjednom - cijena za svakoga je samo 139 kn/mj! 

Četiri osobe: Ako vas se skupi četvero i učlanite se na godišnju članarinu - ostvarili ste pravo na najbolju cijenu od samo 129 kuna mjesečno!

Godišnje članarine u City Fitness-u su all-inclusive i uključuju:

  • Neograničene dolaske
  • Sve grupne treninge u cijeni
  • Besplatan parking u podzemnoj garaži
  • Mogućnost zamrzavanja članarine u trajanju od mjesec dana
  • I još mnoštvo toga

Promocija traje do 28.0.2018.

Kako to točno funkcionira? Dovedeš frendove, frendice, mamu/tatu ili curu/dečka na recepciju I svi se učlanite odjednom. Što vas je više to je cijena bolja! Motiviraj sebe i druge na zdrav i aktivan život! Mi ti za to omogućavamo najbolju cijenu za City Fitness članstvo - ikada!

Napomena: 1. Što vas je više, treninzi su zabavniji 2. Što vas je više, veća je mogućnost da ćete jedan drugoga motivirati i ne odustati !

Trebaš više informacija?
Obrati se našem prodajnom osoblju! Pošalji e-mail na: recepcija@city-fitness.hr / Nazovi recepciju na: 031 200 324 /  Facebook stranica