Pravila nagradne igre "TAG, LIKE & WIN Adrenalin Leggings"

Povodom izlaska nove Zoe Leggings kolekcije nagradit ćemo jednu osobu predivnim Adrenalin tajicama iz Zoe FLOW kolekcije!

Pravila nagradne igre

Priređivač nagradne igre pod nazivom "TAG, LIKE & WIN" je City Fitness d.o.o., Zagreb, Samoborska cesta 134, OIB:85301145549.

Nagradna igra priređuje se povodom izlaska nove Zoe FLOW kolekcije. City Fitness se nalazi u ulici Bartola Kašića 70 u Osijeku. Igra traje od utorka 16. travnja u 17:00 sati do ponedjeljka 22. travnja 2019. godine u 23:59 sati na Facebook stranici City Fitness-a.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre lajkaju post o nagradnoj igri, te lajkaju Facebook stranicu Polleo Sporta i City Fitnessa. Također, sudionik mora u komentar tagirati jednu osobu kojoj želi pokloniti tajice. Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati maksimalno jednom za vrijeme trajanja nagradne igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Nagrada

  • 1x Adrenalin leggings. Vrijednost nagrade: 550,00 kn

Sveukupni fond nagrada iznosi 550,00 kn

Imena dobitnika izvlačit će se metodom slučajnog odabira putem aplikacije random.org te će biti objavljena na Facebook stranici na dan izvlačenja, 23 travnja, u 13:00 sati. Nakon objave, dobitnici su dužni u inbox Facebook stranice Polleo Sporta poslati podatke osobe koja preuzima nagradu, bilo da osobno preuzimaju nagradu ili netko drugi preuzima u njihovo ime najkasnije do petka 26. travnja 2019. do 10:00h. Nagrada se može preuzeti uz predočenje osobne iskaznice osobe koja je navedena kao preuzimatelj 29. travnja u periodu od 17-19h.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Ukoliko dobitnici nagrade ne preuzmu svoje nagrade u navedenom terminu, City Fitness zadržava iste. U slučaju kašnjenja, nagradu neće biti moguće preuzeti. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepreuzete nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna. Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem Facebook stranice.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.