Les Mills SUPER QUARTERLY dolazi premijerno u tvoj grad!

Nove koreografije, pokreti, nova glazba i najbolji trenerski tim kao garancija fitness spektakla o kojem će se još dugo pričati.

Les Mills SUPER QUARTERLY dolazi premijerno u tvoj grad!

Što je to SUPER QUARTERLY?

Quarterly je događaj koji okuplja sve najiskusnije Les Mills trenere iz regije na jednom mjestu. Događaj je to na kojem imaš priliku da rame uz rame Les Mills trenera probaš najnovije koreografije Les Mills treninga među prvima u svijetu i to potpuno BESPLATNO! Dobra volja i osmijeh više je nego dovoljna ulaznica! :)

Što smo ti sve pripremili 23.03.?

Nove koreografije, pokrete, novu glazbu, kao i najbolji trenerski tim kao garancija fitness spektakla o kojem će se još dugo pričati. To je idealna prilika da se zaljubiš u trening, čak ako nikad nisi probao Les Mills treninge!

Taj dan u City Fitnessu imat ćeš priliku isprobati šest različitih Les Mills treninga, od kojih ćeš sigurno pronaći onaj koji tebi najviše odgovara!

RASPORED TRENINGA:

16:00 – LM Tone

16:50Grit Athletic

17:25Body Attack 45“

18:15Body Pump

19:25Body Combat

20:30Body Balance

Ukoliko voliš Les Mills treninge ili jednostavno uživaš u fitnessu, dođi 23.03. u City Fitness i zajedno s trenerima među prvima isprobaj najnovije koreografije.

Što te još čeka taj dan?

  • Popust na sve članarine -15% !
  • Amino Energy i Fitness Voda na 1+1 gratis AKCIJI
  • Nagradna igra
  • Polleo Sport degustacije

Stari članovi imaju mogućnost dovesti nove članove i zaraziti ih pozitivnom energijom koju City Fitness nudi, a novi članovi imaju priliku na posebne cijene članarina!

Treninzi su BESPLATNI, nove koreografije fantastične, a zabava, dobro društvo i kvalitetno provedeno vrijeme su zagarantirani!

Vidimo se u City Fitnessu!